Frivillig i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg digelag

Som frivillig i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg digelag vil du være en del af en gruppe frivillige, som hjælper til i forbindelse med vandstandsstigningsvarslinger på over 100 cm. Ved hver hændelse oprettes en vagtplan, hvor frivillige kan melde sig på. Hver vagt er af 6 timers varighed, og der bestræbes på at være 3 frivillige på hver vagt. Arbejdet består blandt andet i at åbne og lukke sluser samt holde øje med, at processen forløber, som det skal. Der kræves ingen teknisk viden for at være frivillig i Jyllinge Nordmark og Tangbjerg digelag. Det forventes dog, at man som frivillig er frisk og rørig,  og at man ønsker at tage vagter efter behov. Der afholdes øvelsesdag en gang om året i sensommeren.

Der er et ønske om, at gruppen af frivillige udgør 25 medlemmer. Hvis flere ønsker at være frivillige, oprettes venteliste efter først-til-mølle-princippet. Der betales 150 kr. i timen i godtgørelse for arbejdet.

 

Tilmelding som frivillig

Tilmelding foregår nederst på siden under ”Bliv frivillig”. Du vil blive kontaktet, hvis du er en af de første 25 frivillige, som tilmelder sig, ellers vil du blive sat på en venteliste og kontaktet efter behov. Ved tilmelding som frivillig, bliver du automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. 

 

Øvelsesdag 2022

Øvelsesdagen i 2022 vil blive afholdt d. 4. september 2022 kl. 10.

 

 

Bliv frivillig

* indicates required
Indtast din e-mailadresse

Nyhedsbrev

Vil du gerne modtage relevante informationer fra generalforsamlingen samt anden nyttig viden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev


Driftstatus

Der er ingen aktuelle driftsmeddelelser.